Mezuniyet Derecesi: Lisans

Mezuniyet Sonrası Alınan Unvan: Fizyoterapist

Programın Süresi: 4 yıl (her yılda 2 dönem, her dönem sınav haftaları dahil olmak üzere 16 hafta, 4. ve 6. dönem sonlarında her biri 6 hafta sürecek olan 2 adet yaz stajı)

Ders Tipi: Tam gün eğitim

Mezuniyet: Öğrencilerin derslerini başarıyla tamamlamaları, 12 haftalık yaz stajlarını tamamlamaları, en az 2.00’lık not ortalamasını tutturmaları (100 üzerinden 65) beklenmektedir. Toplam 158 (240 ECTS) mezuniyet için gereklidir.

Eğitim Olanakları: Teorik ve pratik eğitim dersleri, laboratuar çalışmaları, staj çalışmaları, klinik çalışmalar, hasta takibi, seminer hazırlama ve sunma

Öğrenci Değerlendirme Metodları: Teorik ve pratik sınavlar, seminer sunumları, vaka sunumları, stajların değerlendirilmesi.

Ekler:
Bu dosyayı indir (YENİ PROGRAM.doc)Lisans Programı[ ]174 kB

Duyurular

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi - Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu © 2018 Sayfa Başı